Na začátek zimní přípravy Vám přinášíme krátký rozhovor s trenérem našeho "B" týmu Františkem Součkem, který v něm hodnotí podzimní část sezóny a přibližuje nám co od jeho týmu očekávat v jarní části.

Trenére, mohl bys nám v pár větách zhodnotit podzimní část sezóny?

S podzimem moc spokojeni nejsme. Začátek sezóny byl z naší strany katastrofální. Jsem rád, že se nám, ale povedla druhá polovina soutěže ve které došlo k rapidnímu zlepšení naší hry a s tím přišly i výsledky.

Máš nějaká utkání, které chceš v rámci podzimu vyzdvihnout?

Herně nejlepší utkaní jsme odehráli v Tisu, Pohledu, Chotěboři a Kostelci. V těchto utkáních hráči plnili taktické povinnosti a hráli jsme hru, kterou jsme si naordinovali.

A nějaké nepovedená utkání se také našla?

Nepovedli se nám zápasy s Přibyslaví, Rozsochatcem a ve Světlé nad Sázavou. V těchto utkání jsem bohužel postrádal lepší přístup hráčů k zápasu. Chyběl mi u hráčů celkový přístup k utkáním, ve kterých chyběla bojovnost. Když to řeknu na plnou pusu tak jsme v těchto utkáních byli naprosto odevzdaní.

Jak vypadal herní projev týmu v průběhu podzimu?

Začátkem soutěže se projevovala špatná sehranost týmu a velký vliv dovolených i pracovních povinností. Postupem času se kluci semkli a začali jsme kombinační hrou soupeře přehrávat.

Kádr už jsme nakousli, ale vyzdvihl bys nějakou individualitu po podzimní části?

Nejlepší hráč podzimu byl jednoznačně David Trinh. Na jeho mladý věk vyniká fotbalovým myšlením, přehledem a technikou.

Jaké jsou cíle v zimní bloku a do jarní části sezóny?

Po zaslouženém vánočním odpočinku bude potřeba opět zapracovat na fyzické kondici a v přípravných zápasech ladit sehranost týmu. Máme v plánu i doplnění týmu, ideálně o 2 hráče. Jednoznačný cíl do jara je porvat se o vyšší patra v tabulce.