Po zasloužené výhře v Leštině se havlíčkobrodská juniorka posunula na druhé místo tabulky za suverénní Kamenici nad Lipou.

K utkání havlíčkobrodští jeli s respektem k soupeři, ale s odhodláním získat tři body. Toto začali naplňovat již od začátku utkání když se po dvou brankách Boumy a jedné Sikory dostali do poklidného vedení 0:3. Nicméně domácí se vývoji utkání nepoddali a ještě do poločasu dokázali po dvou gólech Mišovice snížit na rozdíl jediné branky a to zejména kvůli tomu, že juniorka FCS polevila ve svém výkonu a hosté přebrali otěže zápasu.

Do druhé půle jsme nastoupili s jasným úkolem a tím bylo být dominantní na hřišti a držet míč. Toto se našim hráčům dařilo. Z této dominance také pramenily další dvě branky, o které se postarali Valíček a Blažej. Konečné slovo ovšem měli opět domácí, kteří brankou Pipka snížili na konečných 3:5 z pohledu domácích.

"Do zápasu jsme vstoupili velmi dobře, kluci rychle kombinovali, byli důrazní a také se dostali do zaslouženého vedení. Bohužel od 25. minuty jsme od této hry ustoupili a soupeř začal být velmi nebezpečný a do konce poločasu se mu podařilo snížit na 2:3 a to ještě několik příležitostí zahodili. O poločase jsme si k průběhu něco řekli a druhou půli jsme odehráli opět velmi dobře. Kluci za svůj výkon zaslouží pochvalu. Doufám, že před těžkým domácím utkáním s Kamenicí jsme se vítězstvím na horké půdě Leštiny dobře naladili." zhodnotil utkání trenér Mazánek