Výsledek opět horší než předvedený výkon

U15 - FC Slovan Havlíčkův Brod – FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou 1:7

Branky: Chlubný – Boháček, Toman 4x, Holec, Veverka

Rozhodčí: Švehla – Bouda, Polák

Diváci: 39

ŽK: 1:1

ČK: 0:0

FCS

Vašák (55' Stojan) - Pecen (72' Minařík), Kubát, Klofáč, Erdenne (68' Čížek), Stránský, Mareš (55' Pfeffer), Soukup, Fikejz, Kasal, Chlubný

FC ŽĎAS

Pavlík – Teplý, Polanský, Janík, Boháček, Tichý, Holec, Síč (70' Krahula), Toman, Veverka, Mráček.

Po úvodních 10 minutách a obdrženém gólu jsme zbytek prvního poločasu nehráli vůbec špatně, drželi jsme míč více než soupeř a z toho pramenil i dobrý tlak v pokutovém území. Po jednom z mnoha závarů před bránou dorážel míč do brány Chlubný. Bohužel to byl náš jediný gólový úspěch. Rozhodující gól byl na 1:3, ze kterého už jsme se nedokázali oklepat a z přemíry snahy jsme vyrobili další chyby, které vedli až k výsledku 1:7. I když je výsledek jednoznačný, tak minimálně za první poločas musíme pochválit kapitána Kubáta, který neprohrál snad jediný souboj s důraznými útočníky soupeře. Velmi dobře zahrál i Lukáš Klofáč, který věkem patří ještě do mladších žáků.


U14 - FC Slovan Havlíčkův Brod – FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou 3:6

Branky: Minařík, Mareš, Chlubný – Promberger 2x, Sedlák, Mráček, Havelka, Krahula.

Rozhodčí: Bouda – Švehla, Polák

Diváci: 45

ŽK: 0:1

ČK: 0:0

FCS

Fišer – Plachý (65' Bříza), Chlubný, Klofáč, Dostál (41' Řezníček), Pecen, Stránský, Mareš, Minařík (41' Pípa), Erdenne, Pešek (41' Čížek)

FC ŽĎAS

Pešek – Promberger (65' Starý), Svoboda (48' Mareš), Havelka, Krahula, Čížek (75' Mach), Bečvář (48' Mráček), Sedlák (75' Boháček), Zych (71' Kučka), Chmelíček, Dvořák


První komplikace se vyskytla již při rozcvičení, kdy se nám zranil brankář Fišer. Tím to, bychom chtěli poděkovat rozhodčím a hostujícím trenérům za pochopení při řešení této komplikace.

Vyrovnané utkání začali mnohem lépe hosté, když už v 9. minutě vedli 0:2. Díky gólům Mareše a Minaříka se nám povedlo do konce poločasu srovnat. Utkání nakonec rozhodli naše dvě neproměněné penalty, naopak soupeř jednu proměnil. Uznání zaslouží zejména kluci, kteří již měli v nohách zápas za U15, a přesto odehráli dobrý zápas i za U14.