Starší žáci byli úspěšní jen z poloviny

U15 - HFK Olomouc - FC Slovan Havlíčkův Brod 4:0

Stojan - Pecen, Kubát, Vomela, Erdenne, Stránský, Mareš, Soukup, Fikejz, Minařík, Kasal (Klofáč)


Kategorie U15 odehrála první utkání nové sezony v Olomouci. Hráči předvedli herně povedený první poločas. Snažili jsme se o kombinační hru s výstavbou od brankáře, která se nám dařila. Soupeř uplatňoval svou sílu v osobních soubojích, se kterou jsme se dokázali vyrovnat naší houževnatostí. Zápas rozhodly naše individuální chyby v rozehrávce.

Trenér Aleš Rokos (FCS):

Mám radost, že se pokoušíme uhrávat složité herní situace za všech okolností. Hráči se z chyb musí ponaučit, aby je v dalších zápasech neopakovali. Trener Rokos

U14 - HFK Olomouc - FC Slovan Havlíčkův Brod 1:3 (2x Pešek, Vomela)

Fišer - Plachý, Chlubný, Klofáč, Dostál, Pecen, Stránský, Mareš, Minařík, Erdenne, Řezníček (Svoboda, Pešek, Vomela, Chochol)


U14 odehrála kvalitní utkaní v Olomouci, kde zaslouženě zvítězila. První poločas skončil bez branek, kdy převaha na hřišti byla na kopačkách hráčů Slovanu. Druhý poločas hráči zlepšili koncovku a vstřelili 3 góly.


Trenér Marek Topolovský (FCS):

"Musím pochválit všechny hráče za předvedený výkon. Mám radost, že jsme soupeře přehráli a kondičně jsme dominovali v závěru utkání. Někteří hráči odehráli 2 utkání"